Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kan u binnen een paar seconden een nieuw wachtwoord aanvragen. Dit doet u via deze link.

Wij sturen u dan binnen een paar minuten een mail toe met daarin een bevestigingslink. U dient op die link te klikken. Deze link verloopt - om veiligheidsredenen - binnen 60 minuten. Het is dus belangrijk om alleen een wachtwoord op te vragen als u binnen 60 minuten bij uw mailbox kan inloggen en op de link kan klikken.

Heeft u een @UPC.nl adres? Dan raden we u aan om direct contact op te nemen met de klantenservice.